Бяло лято иде над
света - тя не е вече
сама, намери мъжа
на своите мечти!...
Пеят птици, духът лети -
сляха се навеки две
светли души! Бяло
лято за теб, за мен!
Ти ме намери и в
святост и светлина
прероди се моята
душа! Сърцето топли
се с блясъка на твоите
очи! Бяло лято иде -
Ти свободо ми дари!
© Нако Наков Всички права запазени