17.08.2007 г., 11:30 ч.

Бъдеще 

  Поезия
519 0 1
  • Бъдеще

Аз вървя, продължавам все да гледам напред.
Мое искрено бъдеще в златен колет -
следвам твоята пратка из целия свят
и те чакам навсякъде - град подир град.

Ти си бърз, непонятен, неслучайно красив.
Ти си копие мое - нежнострастен и див.
Ти ме водиш напред и ми викаш: "Ела!"
В тебе няма дори и следа от сълза.

Крачиш гордо напред и не гледаш назад.
Ти все още си също толкова млад.
Ти си весел, усмихнат и когато дори
скрита болка във теб неизречено ври.

Давам своята дума, във ръка с химикал,
да изпълня докрай обещания дял
/с тебе имахме сделка, не мисли, че забравих/ -
обещах свойто бъдеще никога да не оставя.

27. Юли. 07 г.

© Люляк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??