на още неродените
е нужна
любовта ни
та за живот
щом грейнат те
да не познават
рани
.....................................
на още неродените
е нужна
обичта ни
та за живот
щом грейнат те
да сà
БОГОизбрани
© Стоян Минев Всички права запазени