С нежни длани погали ме,
с усмивка сладка ти дари ме,
с две думи само мислите ми спри,
със светъл поглед озари ме,
любимата ми песен ти пусни
и пей ми, пей ми под звездите.
Събуди ме нощем със целувка,
признай ми че без мене ти НЕ СИ,
човек не си.
Вдигни ръцете си и изкрещи:
“Без теб бих бил една сълза самотна.
До мен бъди! Не завинаги, сега бъди!”
Не ме е страх от нищо,
стига ти до мен да си.
В тълпата гъста пак ме намери,
в тъмнината името ми силно изкрещи.
В далечината с поглед потърси ме!
Приближи ме!
Докосни ме!
Прегърни ме!
Целуни ме!
С мен бъди!
Не завинаги, сега бъди.
© Вася Янчовичина Всички права запазени