4.08.2022 г., 7:35 ч.

Бъди каквато си 

  Поезия » Любовна
1161 4 0

Бъди каквато си

 

Не се страхувай за да си щастлива!

Бъди такава ти, каквато си!

Бъди необуздана, луда, дива!

Красива и желана ти бъди!

 

Бъди страстен огън и наслада!

Сърцата мъжки в пепел превърни!

Изгаряй ги без жал и без пощада!

Не вярвай в обещания, сълзи!

 

Бъди такава-буря във морето!

Пороен дъжд и придошла река!

Вятърът танцуващ във полето!

Изгревът и първата зора!

 

Не се страхувай, за да си щастлива!

Бъди една-единствена в света!

Една-единствена, неповторима!

Бъди каквато си! Бъди жена!

 

 

01.08.2022 г.

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??