Бъди ми слънце, буря, дъжд и вятър...
Буди жената в мен за обич свята.
И, сгушена в прегръдката ти топла,
дъхът ти нежен да ме гали,
нощта да чуе страстните ни вопли,
сълзи невинни да ме парят...
Буди жената в мен за обич свята -
бъди ми слънце, буря, дъжд и вятър...
© Вилдан Сефер Всички права запазени