Бъди навеки все такава;
кристално чиста, приказно красива,
сияйна като утринна роса.
Бъди сестра на Афродита
с невинно чиста, ангелска душа...
Сияйни сребърни пътеки
в река от белолунна светлина...
Чаровнице, бъди навеки
божествена и прелестна жена...
01.2001 год.
© Христо Оджаков Всички права запазени