Не разбитото сърце боли!
Нито раните получени от падане!
Боли когато нищо не гори,
боли от спомени забравени!
Боли страхът, боли и самотата,
а не извървяните пътеки, най -болят.
И нищото пълзящо в тишината,
когато си останал сам в своя свят!
Защото просто трябва да живееш,
всеки миг и с всеки стръмен брод!
Живота не създаден за да тлееш,
Иначе защо ще е живот
06.11.2020
© Живка Иванова Всички права запазени