Денят е сив, но е красив,
със теб се срещнахме случайно.
Бъди щастлив, бъди щастлив! –
звучи във мен необичайно.
И в този ден един рефрен
в сърцето ми е жив отново.
И ти си тук, и ти си с мен –
какво красиво звучно слово!
И няма слънчеви лъчи,
но всичко радостно се смее!
И облакът над нас лети –
да ни прегърне не умее.
И ето ни със теб сега,
това е просто несъмнено.
Не стой така, подай ръка,
сърцето бие учестено!
Любов ли е това? Не знам,
но ти си бъдеще красиво!
Не тръгвай ти без мене сам,
не отминавай мълчаливо!
Денят е сив, но е красив,
със теб се срещнахме случайно.
Бъди щастлив, бъди щастлив! –
звучи във мен необичайно.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени