25.06.2010 г., 9:28 ч.

Бъди все така 

  Поезия » Любовна
1443 0 0

Бъди все така
(красива, желана, мечтана)

Красива си!
За мен си най-красива,
като планински водопад,
като крило на пеперуда,
като след летен дъжд дъга.
Желана си!
За мен си най-желана,
като детска сбъдната мечта,
като първата целувка,
като приятелска ръка.
Мечтана си!
За мен си най-мечтана,
като първа рожба,
като любовта,
като слънце след студена зима,
като пролетта.
Красива и желана си!
Щастлив съм, че те имам
и сбъдната е моята мечта.

© Виолин Асенов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??