обич — духовност —
непрѐходност — прелест —
сърце и чутовност
прѐнепреходно̀ст —
любов и живец — и
градивни човеци
..............................................
земна небесност —
небесна земя и чрез
Бог — Прѐсвета̀я
© Стоян Минев Всички права запазени