България като въздишка,
България с разплакан взор
и с политическите мишки
възходът роден е позор.
Предателите управляват
с най-криво изкован прогрес,
на дупки цялата държава
сред паразитен интерес –
един след друг растат корави
и влюбени във всяка власт,
предателството как се прави
се учат всеки ден в захлас.
© Милена Френкева Всички права запазени