27.04.2010 г., 14:45 ч.

Българска седмица 

  Поезия » Хумористична
568 0 3

Понеделник насреща ми крачи,

делово ми възлага задачи.

Вторник също с костюм официален

ми се прави на много специален.

Сряда леко небрежно нещата

върши някак си все до средата.

А четвъртък на дните по склона

се търкаля напред към купона.

Петък, с нетърпение зареден,

мързелив е. Казват: "Майсторски ден..."

Събота желана и красива

бързо, много бързо си отива.

В неделя Господ  Бог си почива -

 малко време... да бъда щастлива.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??