Да помогнем на човек в беда,
та да стане по-добър света.
Да спасим животи човешки,
дори когато нашите са тежки.
Хората трябва добро да правят,
направи го, та и теб да спасяват,
когато ти сам от туй нужда имаш,
затуй недей живот да затриваш!
© Георги Всички права запазени