Все ми е тая, кой драпа за Рая:
Боко, Корнела, Доган!
Мунчо, Дългуча и общата Мая!
Кирчо, дори… Бабикян!
Аз обожавам, единствено Луна!
Тя е велик президент!
Отдавна мечтая, да я… целуна!
Чакам удобен момент.
Тя ще ни тури набързо в порядък.
Ще ни лустрира наред!
Ще сиктердоса безчет комуняги!
И който извади късмет.
Аз ще гласувам, веднага за нея!
Имам си неин плакат!
Готов съм за Луна, химна да пея!
Моят любим кандидат!
Юри
Йовев
Ноември
2021 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени