13.08.2011 г., 23:11 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
446 0 0

Разцъфнах, щом докосна ме.

За секунда разбрах, че за мен си създаден.

Погледнах в твоите очи прекрасни

и сякаш видях душата ти.

Душа, която беше по-прелестна от всичко.

Всичко стана за миг.

Миг, но щастлив.

Не очаквах да ме намериш,

не очаквах и че ще е така силно,

но любовта е една голяма изненада…

Нали така?

Толкова мразя, че тази пустош се опитва да ни раздели,

но сърцата, щом веднъж са се зърнали…

не ще спрат да копнеят едно за друго.

Може би писано е…

писано е да осъзнаем, че сме си нужни,

че се нуждаем от своята друга половина

и да продължаваме все повече да потъваме и потъваме в любовта!

© Магдалена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??