Дяволски хубаво минаха дните.
Нямаше кой светлината да счупи.
Думите галеха пукнатините,
сладки целувки пороят натрупа.
Сляха се пръстите, стръвни бръшляни,
около дънера в хватка отровна.
Впримчиха слъзните струи проляни
мъжките мускули в сплитка съдбовна.
Опитът хванал е чара за гуша,
пълни очите с примамливи страсти.
Димни завеси избълва и пуши,
нова любов прекосява контрасти.
© Светличка Всички права запазени
На личен ден ми гостувахте.☺
Честит празник на поезията!⚘