Целувай вярата,
дори да не ù вярваш.
Сплети косите ù - мечти
със панделките на желаното.
Танцувай с нея
до припадък.
Дори да те настъпи
се прави,
че не усещаш.
Прегръщай я
до болка,
дори и сянката ù...
Целувай я,
дори когато спи...
© Веселка Стойнева Всички права запазени