´´ Целувам ти ръка´´
По-красива си от утринна роса,
по сияеща от слънцето дори...
Със вълнуваща мека коса,
със прекрасни сини очи!
Твоите устни са толкова чувствени,
по- разцъфнали дори от пролетта!
В тебе няма нищо изкуственно,
моя малка красива жена!
Щом те погледна изтръпвам!
Прекланям се пред твойта красота!
Красавице, моя не тръгвай,
аз ти целувам ръка!!!
© Добромира Николова Всички права запазени