За теб ръцете ми ще са лиани.
Виж, пръстите ми са цветя уханни!
По- нежно и от ангелско перце
докосват тялото ти меко длани.
Косите ти и свежото лице
погалват чувствата ми замечтани
и чувам тупкащото ти сърце,
ти крехка си ми като яйчице.
Очи притворила си до омая...
Целуване жадуват топли устни -
и колко са от всеотдайност вкусни,
да го опиша с думи аз не зная.
Но думите са толкова излишни,
щом дар са твоите блага всевишни.
© Асенчо Грудев Всички права запазени