Целувка - зора.
Нетърпелива роса
гали тревите.
Синя въздишка
рисуват с крилете
влюбени птици.
Усмихнат вятър
разрошва къдриците
на топли цветя.
Художник - спомен
с боите – чувствата
рисува мечта.
© Веселка Стойнева Всички права запазени
Вълшебна целувка...
И за душата - ангелски крила!