31.01.2009 г., 19:10 ч.

Целувка 

  Поезия » Любовна
929 0 6
ЦЕЛУВКА    

Вчера, незнайно как
срещнах те пак.
Ех, непознати човече...
В тебе се влюбих вече.

Още щом те видях,
чувствата си осъзнах.
Силно те жадувам,
всяка вечер те сънувам.

Аз силно те обичам,
хич не го отричам
и по-нежна от майчина милувка
                    очаквам първата със теб целувка!  
        
      

© КрИсИ Милчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??