Красива, като тяло на жена,
с коси от водопад, разпуснати,
затопляш чашата в ръка,
че топло виното е вкусно.
Целувка, с вкус на Каберне.
Преглъщаш своята награда.
Ръце на моите рамене -
опияняваща наслада.
Ти чашата си не изпускай,
вкуса запазил до безкрайност,
а аромат на женски устни,
танинено ще те омайва!
© Валка Всички права запазени