Целувка от смъртта
Скучно ти е навсякъде и с всички,
отново тъжен си след смях,
а ръцете ти са толкова набодени, че няма къде
да си сложиш поредната доза смях.
И искаш този път много да се смееш,
никога вече да не тъжиш...
И, поставяйки си двойна доза,
получаваш като подарък целувка от смъртта.
© Марина Петрова Всички права запазени