Целувка за сбогом
Целувката за сбогом се запомня,
недей да ме целуваш отчуждено.
В една целувка чувството е огън,
без който на човек му е студено.
Не ме оставяй дълго да треперя.
Драсни кибрита, после си отивай.
В целувката ти аз ще те намеря,
дори когато няма да те има.
И нека ме боли до изнемога.
Душата ревност нека да разяжда.
С целувката, когато е за сбогом,
не чезне любовта, а се преражда...
© Александър Калчев Всички права запазени