28.01.2011 г., 9:12 ч.

Цена 

  Поезия
585 0 1

Отворих  широко вратата

 и на влизане казах ти аз,

 пази ми душата,

че нямам друга в запас.

 

Само тя ми остана,

като боксониера два на два,

наблъскал съм в нея толкоз безценни неща.

 

Сега виждаш ли,  че няма място, ама карай да върви,

нали затова те пуснах  вътре,

белким пък ми провърви...

 

 Тясно е, нали?  Може и да намирисва,

но това е положението сега - продавам я  под  доставната цена...

 

 

© Калоян Калоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??