Искам някак си да те обичам,
но зная, че ще трябва да платя
за таз илюзия проклета
в живота има си цена.
Ще те жадувам, за тебе ще изгарям
колкото сърцето позволи
ще взимам и ще давам всичко,
но после... зная – после ще боли.
Ще се разпадам после на парчета
във пепел спомена ще пращам
за всичко хубаво и нежно
със гняв и болка ще заплащам.
Но не искам за това сега да мисля
искам да обичам, да горя
за твоята любов готов съм,
готов съм всичко да платя.
© Живко Димитров Всички права запазени