Цената на тока пак ще се вдига.
Аман от тоя произвол! Стига!
Ниски са доходите на хората.
От протести усещат вече умората.
Но като получат високите сметки,
дори и тези с по-малко мозъчни клетки
ще разберат какви лидери ни управляват,
защото тежко ще преживяват.
© Георги Всички права запазени