Ч*Р*Д, приятелко!
Красив е днес денят,
слънцето от рано се усмихва,
птички с песни въздухът гласят,
дори и вятъра за миг притихва.
Нека вдигнем пълни чаши,
за здраве, да отпием с жадна глъдка,
да изкажем пожеланията си наши
към теб, приятелко любима, скъпа.
Честит да бъде днешният ден,
в който ти си се родила,
приеми този дар с любов от мен
и бъди все така красива и щастлива.
Върви на пред с вдигната глава,
от живота вземай с пълни шепи,
нека пътят ти отрупан е с цветя,
нека за лошото очите ти са слепи.
Остани такава – борбена и силна,
със стаена в сърцето си любов,
и нека винаги усмивка милна,
да грее на лицето ти, пред този свят суров.
© Мария Амбова Всички права запазени
Пожелавам си всичко това, което си ми пожелала в този стих да изживеем заедно, както до сега. Искам винаги да си до мен, защото си те обичам безкрайно много!!