8.01.2018 г., 10:53 ч.

Чаках твърде дълго 

  Поезия
1716 7 11

Ако утре до мене си ти,
светлина ще огрее във мрака,
с песен славей ще ни поздрави,
появи се, не мога да чакам!

 

Разтъжих се за твоите устни,
прималява ми вече от глад,
нека шепнат със гласни си струни
тези птици, усетили хлад!

 

Изгоря и последната свещ
самотата в дома ми се шири,
ти си моят несбъднат копнеж,
а пианото свири ли, свири!

 

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??