29.04.2006 г., 13:52 ч.

Чакам те 

  Поезия
881 0 1

Толкова сили, страст и копнеж
събирам сама във зимния скреж.
Усмивка, на мене единствено нужна,
жива съм още, желая те - да.
Толкова страст и сила побра
моята тъжна усмивка една.
Усилие, проумяно от мене едва,
с което ще влея огън в кръвта.
Ще чакам, но без да смразявам страстта,
с душа, излязла трудно от пепелта.

© Емили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??