Чакам теб, любов
Дълго чакам теб, любов,
в нощите безкрайни,
живот любим, но суров,
с несподелени тайни.
Нося в моите коси
житейска мъдрост,
ти, любов, ми донеси
младежката си дързост.
Искам с теб да споделя
залък, мъка и любов
и с теб да вървя
до последния ти зов.
Моето сърце тупти
в нощите безкрайни,
чака с теб да сподели
всички свои тайни.© Райна Маргина Всички права запазени