Очите са ми кладенчета сухи
и погледът ми мътен е сега.
За твоя глас ушите ми са глухи,
душата ми се пука от тъга.
Сълзùте си отдавна ги изплаках.
Изсъхна вече моето сърце.
На всички сенки пътьом се оплаках -
останах само с двете си ръце.
Със тях в прегръдка мъжка ще те хвана,
завърнеш ли се, мила, ти при мен.
Съгласен съм изсъхнал дъб да стана,
но ти да бъдеш моя светъл ден.
© Никола Апостолов Всички права запазени
Радвам се, че харесвате!Желая ви добра вечер! поздрави от мен!