Отново ме чакаш до старата буна,
косите ми роши летният бриз,
с очи усмихнати ще ме целунеш -
аз обич съм твоя - ти моят каприз.
Ще тичам отново по онази пътека,
по която вървяхме преди много лета,
на пясъка златен ще стъпя полека,
на ръце ще ме вдигнеш, а аз ще летя.
Отново сърца на брега ще чертаем,
ще гали краката ни бяла вълна,
за следващо лято нека мечтаем -
ти чакаш ли още - аз идвам сега!
© Валка Всички права запазени