две бутилки се целуват
играят на шише
потят се стъклените им тела
етикетите се свличат
изхвърчат в миг капачки
мокрите дъна
оставят капки и следи
а влажните гърла лъщят
от насъбралата се жажда
последна глътка
и
с любов
е вече пълна нова чаша
© Пепър Формаджи Всички права запазени