Пулсиращ облак сини пеперуди
летящи мигове от вечността.
Животът скучен вече се събуди.
Родена е в безкрая светлина.
Усещаш ли, че времето го няма.
Часовникът остана без стрелки.
Не вярвай в глупава измама,
не то измерва нашите мечти.
Изчезна монотонен звук секунда.
Единствена е музиката тишина.
В душата ми звучаща песен чудна
дошла е тя на ангелски крила.
Захвърлени стрелки са на земята.
Две саби от дуела със смъртта.
Усмихната си тръгва тя звездата
в ръка със факела на Любовта.
Отворени са дверите към Бога,
а Пътят е сияещ и красив.
Да го измина вече знам, че мога.
Обичам те и съм щастлив.
© Гедеон Всички права запазени