Часовникът на Безвремието...
Детето палаво,
прикрито
във гръдта ми,
унесено
в играта счупи
препускащия часовник
на Времето!
Отчаяно заплаках...
Щях да закъснея
да те посрещна
на нашата гара
за двама...
Но феята на Милостта
сълзите ми
превърна в песъчинки,
които Любовта
с любов събра
и подари
на безръкия
часовник на Безвремието...
И накрая
го подари на нас!
За сватбен подарък...
За да имаме
цялото Време
на света!...
За да не се обичаме! ! !
Временно...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени
Прегръдки!!!