Ти от снощи не си се обаждал,
ти от снощи не си ми звънял,
телефона поглеждам с омраза
и часовникът сякаш е спрял.
Не допускай да бъда нещастна,
аз съм ангел, за теб долетял!
Светлината небесна ти нося,
във света от любов остарял.
Не сънувай далечни планети
и лишени от обич звезди!
Аз съм тук, аз съм толкова близо,
аз съм в малките твои мечти.
Ти от снощи не си се обаждал,
ти от снощи не си ми звънял,
телефона поглеждам с омраза
и часовникът сякаш е спрял.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени