Промъкна се почти незабелязан
когато се прощавах със мечтите,
когато наблюдавах със боязън
през пръстите ми как изтичат дните.
С усмивка ми прогони страховете,
докосна в мене сякаш нежни струни…
Забравих всички искрени съвети
и чудото се случи помежду ни.
И сигурно защото от години
за твоята любов билá съм жадна
когато съм вървяла през пустини -
частица от сърцето ми открадна!
© Елка Тодорова Всички права запазени