8.09.2024 г., 13:53 ч.

Частичка от миг 

  Поезия » Любовна
50 1 0

 

Частичка от миг, Ти, дари ми -
с целувки, с прегръдки - незрими,
с ръцете си недоловими,
душата поне погали ми! -

 

Прашинка утеха  върни ми...
Сълзица ще блесне в очи' ми,
изтрий я и без думи  кажи ми:
 -  До скоро!  Твой Духчо, любими!

© Васил Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??