2.12.2010 г., 15:39 ч.

Частичката във теб 

  Поезия » Любовна
672 0 0

Частичката във теб,

която всеки ден ме радва,

злонамерено жужи!
       *****

Частичката във теб,

която ободри ме малко,

нарани ме много.

     *****

Частичката във теб,

която погледа ти кара,

тъй успешно да ме гледа!

      *****

Частичката във теб,

която толко много е видяла,

че дори е бяла.

     *****

Частичката във теб,

която е изляла

чувствата навред!

   *****

Частичката във теб,

която цяла

в мен се вляла!

     *****

Частичката във теб,

която ми е пяла,

частичката не е вече цяла,

частичката е изгоряла!!!

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??