Под сянката на големия бор,
сред звуците на старата къща,
плетяхме с тебе надежди
и мълчахме, слушайки вятъра.
Чемшири обгръщаха двора
и плетяха образи бледи,
паякът удобно присяда
в паяжината на своето време.
© Илияна Димова Всички права запазени