5.09.2007 г., 14:28 ч.

Черна стая 

  Поезия
727 0 2
Искам да си имам черна стая.
Да знам, че тя е само моя,
където всеки ден с молив чертая
черти на лудо безпокойство...

Искам да си имам малък ъгъл,
да е скрит от погледите зли,
където мислите си да натъпквам,
но да остават пак сами...

Искам да си имам черна стая
със черен ъгъл, скрит от радостта
и вече бих могла поне да зная
дали таз стая има си врата?...

                                   26.08.2007г.

© Николинка Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??