21.01.2014 г., 22:35 ч.

Черни мисли 

  Поезия
641 0 0

Съмва се, но вън е мрак,

черни мисли са пред моя праг,

искат да нахлуят, тропат с крак,

чакат от страха ми да получат знак!

В тъмница го запратих аз отдавна,

съмнение сега обаче в мене пламна...

Без глас запитах се: ,,Свиреп и властен, и обича мрак,

дали сега не е и той пред моя праг?!!

Той ключ резервен има за вратата

със черни мисли да нахлуе в тъмнината...

© Димитър Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??