9.08.2007 г., 9:38 ч.

ЧЕРНОГЛЕДСТВО 

  Поезия
558 0 5
Живот, оглеждам се във теб!
И вместо лебед бял, съзирам черен!
Оглеждам се във утринта,
но тя все е с сънена душа!
На извора отивам да отпия,
но той пресъхнал, горкия!
Отивам художник да ме рисува,
това не е портрет, ми се стру
Тръгвам и изгрева с устни да целуна,
а той за мен залепна до дома ми!

... искам да стигна хоризонта и мечтата...
те избягали... от мен... в далечината...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??