ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ
Осми март – прекрасна дата,
за да почетем ЖЕНАТА!
Всеки има майка свята -
най-добрата на земята!
Нека любовта крилата,
за наслада на душата
те направи по-богата,
по-щастлива и призната!
Тия две очи вселени
да са винаги засмени
и щастливи като в сън
с пролетния звън навън!
© Светльо Златанов Всички права запазени