Честит празник и от нас,
изправят се пред всички вас
три студентки приказливи,
за вашите деца работливи.
Практиката си държавна
караме я в този клас.
С децата всичко е забавно,
когато влезем ние в час.
Благодарни сме на госпожата
за помоща и топлината.
Благодарим ви за вниманието,
продължавайте по пътя на знанието!
© Мимету Сладката Всички права запазени