Нека словото ни е благословено, нека,
нека към възход върви човека,
нека науката и разумът възтържествуват,
нека у нас да няма хора, що мизеруват!
Светла дата топли нашите души,
нека всяко зло да се руши,
нека правдата и мирът да надделеят,
нека в хармония и щастие българите да живеят!
© Георги Всички права запазени