1.03.2016 г., 10:25 ч.

Честита Баба Марта! 

  Поезия » Гражданска
402 0 3

*  *  *

 

„Днес бели, румени бъдете! –

пак баба Марта повелява. –

И мартенички си сложете,

да е годината ви здрава!“

01. 03. 2016 г.

Русе

 

 

© Румен Ченков Всички права запазени

Честита Баба Марта на Админа и ръководството на сайт "Откровения", както и на всички потребители!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??