18.11.2022 г., 10:40 ч.

Честитка за рожден ден 

  Поезия
843 0 2


на жена ми

Отново е ноември - осемнайсети!
Отново празник има у дома.
Животът е една игра на ластик
с много, все покачващи нива.

И ето, че нивото се променя,
но ти добре се справяш досега.
Играта е за дръзки и за смели,
на добър час във другите нива.

Бъди честита в този ден сакрален
и с лекота играта продължи.
Твоят ден за нас е специален,
мечтай и сбъдвай своите мечти.

Усмивка да не слиза от лицето,
а щастие, душата да люлее.
Нека в топлината на сърцето,
доволство от живота да живее.

На жизненото поприще в средата
ни пожелавам нежна нова случка:
Снаха да ни застане на вратата,
разбира се, след нея - наша внучка.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??